maandag 4 november 2013

Recept: Chocolade Brownie

Brownies maken zonder toegevoegde suiker of boter lijkt onmogelijk, maar na dit geproefd te hebben, weet je dat het kan! En naast dat het een heerlijk tussendoortje is, voedt deze brownie ook nog eens goed door de havermout die erin zit. Het is moeilijk om die zachte, smeuige structuur na te maken, maar het is gelukt. En deze overheerlijke brownie hoeft niet eens in de oven. Hij is binnen een paar minuten klaar om opgegeten te worden.

Ingrediënten
  • 30 gram havermout (biologisch)
  • 40 gram vers geraspt kokosvlees
  • 30 gram rozijnen
  • 2 eetlepels pinda-amandelpasta
  • 2 eetlepels sesampasta
  • 1 eetlepel (rauwe) cacaopoeder (ongezoet)
  • 1 eetlepel acaciahoning


Bereidingswijze
  1. Doe de havermout in de keukenmachine en maal het fijn
  2. Voeg de rest van de ingrediënten toe en wacht tot het een smeuïg geheel wordt
  3. Bewaar in een luchtdichte doos in de koelkast


Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten