Ingrediƫnten
- 250 gram kipfilet
- 250 gram krieltjes
- 400 gram snijbonen
- 2 rode paprika's
- 1 rode peper
- 1 grote wortel
- 1 blikje mais
- 3 teentjes knoflook
- 1 ui
- 300 ml bouillon (kip of groente, van een bouillonblokje)
- 1 theelepel komijn
- 1 eetlepel peterselie
- zout en peper naar smaak
- kokosolie om in te bakken
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in blokjes en smeer ze in met wat peper en zout
- Snijd de krieltjes in kleine stukjes
- Maak de groente, knoflook en ui schoon en snijd ze fijn
- Verhit in een pan de kokosolie en fruit hierin de ui, de knoflook en de rode peper
- Voeg de kipfilet toe en bak deze rondom bruin
- Voeg de groente toe en bak deze kort mee
- Voeg de bouillon en de kruiden toe en laat het geheel nog een half uur sudderen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten